Vragen

Afspraken & contactgegevens

1) Hoe kan ik me inschrijven bij jullie praktijk?

U kunt zich het beste aanmelden via deze website maar u mag ons ook bellen. Daarna krijgt u een (gezondheids)vragenlijst toegestuurd en wordt u verzocht uw dossier bij de vorige tandarts op te vragen. Wij nemen contact met u op om de eerste afspraak in te plannen.

2) Hoe wijzig/annuleer ik een afspraak?

Het wijzigen of afzeggen van een afspraak kan per telefoon. We kunnen dan gelijk een nieuwe afspraak inplannen. Probeer dit zo snel mogelijk te doen zodat we in de vrijgekomen tijd nog iemand anders kunnen helpen.

3) Hoe geef ik een adreswijziging of verandering van zorgverzekeraar door?

U kunt een wijzing van uw adres of van uw verzekering tijdens het eerstvolgende bezoek doorgeven aan de secretaresse zo houden we uw gegevens up-to-date.

4) Sturen jullie oproepkaartjes als het weer tijd is voor de controle?

Wij sturen geen herinneringen als het weer tijd is voor de periodieke controle. Het beste kunt u na uw laatste bezoek een nieuwe afspraak plannen. Zo houden we de telefoon vrij voor spoedgevallen.

5) Ik heb geen sms/e-mail ontvangen ter herinnering van mijn afspraak. Gaat mijn afspraak niet door?

Uw afspraak gaat gewoon door. Wij sturen de herinneringen als service maar helaas is deze automatisering niet helemaal waterdicht en wordt het bericht soms niet verstuurd of niet ontvangen.

6) Wat zijn de contactgegevens van instellingen waar jullie mee samenwerken?

Wij werken samen met verschillende instanties:

  • Radboudumc Mond- en Kaakchirurgie, Philips van Leydenlaan 25, Nijmegen. Route 308, (024) 3613801
  •  Zelfstandig behandelcentrum (ZBC) kaakchirurgie, Groenewoudseweg 315, Nijmegen, 024-3500105
  •  Praktijk voor parodontologie en implantologie, St. Annastraat 255 Nijmegen 024-3602401
  • Praktijk voor endodontologie, St. Annastraat 255 Nijmegen 024-3604226
  •  Goedegebuure Tandtechniek, Reehorsteweg 25 Ede. 0318-632908
  • Michiel Wouters Tandtechniek, Verlengde van Meeuwenstraat 1, Rosmalen, 073-5236851
  • Laverman Tandtechnisch Laboratorium, Vordingstraat 25a, Ewijk. 0487-523567

7) Geven jullie garantie?

Garantie in de gezondheidszorg is moeilijk. We hebben namelijk te maken met biologische processen, invloeden van zuren en suikers en grote kauwkrachten waar we geen invloed op hebben. Maar als uw vulling na een week loskomt dan verwacht u wel een passende oplossing. Daarom mag u van ons en onze tandtechnische leveranciers coulance verwachten.

8) Wat mag ik van de tandarts verwachten?

U mag van ons verwachten dat wij behandelingen uitvoeren volgens de in de beroepsgroep geldende standaarden. Onze overwegingen zijn zoveel mogelijk gebaseerd op de huidige stand van de wetenschap. Door ons verband met onderwijs en onderzoek aan de Radboud universiteit blijven wij goed op de hoogte. U mag verwachten dat wij u naar redelijkheid informeren over de voor- en nadelen van het behandelvoorstel en de eventuele alternatieven. Wij houden uw dossier op orde en zorgen voor de bescherming van uw privacy.

9) Wat verwachten jullie van mij?

Wij verwachten van onze patiënten dat ze regelmatig op controle komen en onze adviezen opvolgen. Daarnaast verwachten we dat wij goed, en volledig op de hoogte worden gehouden van uw medische achtergrond. Dat helpt ons bij de diagnostiek.

 

Vragen

Zit uw vraag er niet bij?
Stel hem dan via het
formulier hiernaast.