Tandartspraktijk

De Gezamenlijke Tandartsenpraktijk (GTP) is in 1970 opgericht door een aantal stafleden van de faculteit Tandheelkunde van de KUN. De GTP was de eerste groepspraktijk in Nederland. Van de oorspronkelijke oprichters van de GTP zijn de tandartsen Dr. W.J.A. Berendsen en Drs. P.A. Snoek tot aan hun pensioen betrokken geweest bij de praktijk. Alle tandartsen in onze praktijk zijn verbonden (geweest) aan de opleiding Tandheelkunde van de Radboud Universiteit Nijmegen en werken deeltijds als tandarts in de praktijk. Hierdoor hebben we een grote mate van specifieke deskundigheid voor complexe problemen binnen het vak. Daarnaast lopen we voorop in zowel de wetenschappelijke benadering van het vak als de praktische uitwerking van de nieuwste tandheelkundige ontwikkelingen.

Kwaliteit, voorspelbaarheid en duurzaamheid staan voorop in onze aanpak. Elke tandarts heeft een persoonlijk patiƫntenbestand. Wanneer een tandarts afwezig is neemt een andere tandarts binnen onze praktijk het over. Onze tandartsen zijn meertalig en BIG geregistreerd. Wij geloven in een teamconcept met professionele mensen en hebben regelmatig intercollegiaal overleg. De meeste behandelingen worden uitgevoerd binnen onze praktijk. In enkele zeer specifieke, specialistische gevallen wordt u doorverwezen naar collega-medewerkers van het Radboudumc.

– Alle medewerkers zijn voor de handelingen die zij uitvoeren vakbekwaam en gediplomeerd.

– De praktijk is lid van de Koninklijke Nederlandse Maatschappij voor Tandartsen en de Nijmeegse Tandartsen Vereniging.

– De praktijk participeert in de avond- en weekenddiensten op de Nijmeegse Tandartsen Post in het Canisius-Wilhelmina Ziekenhuis.